Barnmode · mode

För att det är mina favoriter från Mini Rodini SS14

Mini Rodini släppte i veckan drop 1 i SS14, mina absoluta favoriter är dessa ovan och både shorts och jumpsuit är hemklickat till pojkarna. Girafferna var fina men man måste begränsa sig lite, tror att de här färgerna blir jättebra speciellt på Leon som är lite mörkare i hyn. Det ryktas att Drop 2 kommer redan i slutet av februari men det återstår att se 🙂

Pico jacket i härlig turkos färg velade jag lite över, fantasin sätter stop och jag vet inte riktigt hur jag skulle matcha den :/ Jag lär ångra mig sen men så har jag sett att det kommer en rätt fin jacka i drop 2 också så det kanske blir bra ändå 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s