Barnmode · mode · Outfits ღ · Shopping ღ

För att Mini Rodini har gjort det igen!

Oiidesign levererar och idag hade jag kläderna från Mini Rodini, jag är alldeles till mig så fint är det! Barnen blev så glada och skuttade och hade sig, nu är den stora frågan hur jag bäst matchar Leons shorts. Jag tänkte en vit tisha men det kanske finns ännu bättre alternativ?

Leon är helt inne på att det är kalsonger och utbrast ”ååååh vad stooora de är”, jag sa att det är shorts men nej kalsonger är det absolut 😉

2 thoughts on “För att Mini Rodini har gjort det igen!

 1. Hur är ”overallen” i storlek? Har kollat på en sån till min som som är strax över 2 år. Men vet inte ifall den största storleken är för liten för honom 😦

  Gilla

  1. Henry har den i stl 1,5-3år. Köp på Oiidesign annars och testa, det är fri frakt och fri retur så du går inte miste om något men jag är rätt säker på att den passar en normalstor 2åring. Henry har mycket växtmån i hans 🙂

   Kram
   Matilda

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s