Barnen ღ · mode

För att det är något magiskt med vår dörrkarm

Idag kom Mercedes hem, såg henne en snabbis när jag lämnade Leon på förskolan och nu är ordningen återställd, sen när jag hämtat dem och de båda kastar sig på golvet och gastar i hallen så känns det antagligen inte lika ljuvligt.

Det är som en mission, jag försöker snabbt få hem dem, kommenterar löven på marken och lyssnar på vad de gjort men så fort de kommer över dörrkarmen så kastar de sig på golvet. Att klä av sig själv går inte, de är törstiga/hungriga och ska helst ha maten intravenöst. Igår. Det behöver ju inte hända varje dag såklart, men det gör det i princip alltid. Som att de inser där och då att de behöver mig och glömt att dem klarar sig själva.

Antar att spänningen efter förskolan, alla intryck och lite hunger spelar in. Jag kanske ska ta med mellisen till förskolan så får de äta en smörgås på vägen hem, då är ett av de utlösande faktorerna lösta.. återkommer med utvärdering 😉

One thought on “För att det är något magiskt med vår dörrkarm

  1. Samma visa här, min 4 åring somnar i bilen från dagis och det blir ett jäkla liv när vi stannar bilen hemma och det är dags att kliva ur! Benen fungerar inte, han vet inte hur man gör när man tar av ytterkläderna osv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s