Barnmode · mode · Okategoriserade · Shopping ღ

För att det är dagens tips!

Var in och kikade på rean hos Oiidesign igen, och vad fann jag om inte den här underbara koftan från Aya Naya nedsatt med 70%! Jag kan inte minnas att jag har något plagg från Aya Naya sedan tidigare så jag chansade på storlek 7 och hoppas på att den blir lagom stor.

Nu ska jag ut med kidsen i regnet och leta efter varsitt fodrat regnställ, de är i behov av nytt så vi ska kika på Ica Maxi. Har från att Mercedes varit liten lagt kört på Didriksons (som aldrig svikit oss) men blev rekommenderad Maxis så det är värt att testa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s