Allmänt ღ · mode

För att det är den 14:e februari

Jag hoppas att ni har haft en fin alla hjärtans dag! Mercedes har räknat ned till den här dagen hela veckan kom med en så fin teckning som hon ivrigt lämnade över imorse. Det blir nog något speciellt av henne, hon pysslar och målar mest hela dagarna. Vi har inte gjort något speciellt, pysslat och ätit god mat men det räcker gott och väl.

Henry fick ett pussel från Skip Hop, vi har lekt lite med det idag och även de stora barnen gillade det. Pussel är så lugnande på något vis så det måste vi bli bättre på här hemma, det må se lätt ut men för Henry var det riktig hjärngympa. Han får nog in snitsen snart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s