mode · Okategoriserade · Orbit g2 · Shopping ღ

För att vi har pimpat vagnen

Ser ni vilken skönhet som har fått flytta in! En riktigt lyxig åkpåse från Bjällra Of Sweden, jag föll för fuskpälsen haha -underbart. Åkpåsen finns i fyra färger och lyckligtvis var en av dem i exakt samma färger som vagnen, då var det rätt givet att Henry skulle ha en.

Ni kommer att få se mer av denna åkpåsen framöver, det är så fina detaljer som jag inte fick med på bild nu. Fuskpälsen är avtagbar och så medföljde ett nackstöd -tror dock att Henry är lite för stor för det men jag kan tänka mig att det är mysigt att ha i annars.

Här sover Henry på dagarna, den här var lite tunnare än de vi har sedan tidigare men jag märker ingen skillnad på Henry oavsett åkpåse. Han är alltid lagom varm och sover bra ute.

Jag får många frågor om vad jag tycker om vår kära Orbit, nu har det varit en hel del snö men det är förvånansvärt lätt att ta sig fram i snö och slask trots de små framhjulen -det trodde jag faktiskt inte men jag gillar överraskningar av den sorten. Sedan älskar jag att sittdelen är så rymlig, nästan så att jag måste ta en jämförelsebild med donkeyn och visa.

One thought on “För att vi har pimpat vagnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s