Barnen ღ · mode

För att det är dagen i bilder

Mercedes hostar och Henry har feber så det var en lugn dag hemma. Vi har lagt pussel, ritat (ritat, ritat och ritat) och tittat på Frost. H har varit fastklistrad i min famn så jag har tackat lite extra för att jag har bärselen, anar att det är tänder på väg så vi ställer in morgondagens bvc-besök och 18månaders sprutor.

Hmm, ja vad mer… Jag fick koftan jag beställde från AyaNaya men den var inte alls likadan som på bild. Detaljerna som jag föll för på koftan var inte där, bara några ”bollar”. Vart i vilket fall väldigt besviken, ska fota imorgon!

Henry i sin nya frisyr. Han har en så fin hårfärg i verkligheten, inte alls så grå och mörk som det blev på bild. Måste fånga det i dagsljus och visa någon gång, vackert är det 🙂 Här är han inne i filmen samtidigt som han ”pratar i telefon”. Febern får honom iallafall att sitta still om man ska se något positivt i det hela.

Nu väntar sängen och imorgon återkommer jag med en vinnare! Klockslagen stämmer visst inte på inlägg och kommentarer, nu är klockan 23.59 men det ska vi nog kunna lösa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s