Barnen ღ · mode

För att det blir vad man gör det till


Vilken vecka! Efter att ha njutit av det som kändes som vår i några dagar så var det en rejäl chock att vakna till en snötäckt tomt. Barnen tjoade av glädje och spenderade större delen av de två dagarna med att bygga fort och snögubbar. Det kom dock lugna besked, snön skulle vara borta till helgen sas det och jo värmen kom och snön försvann. Mamman glad!

Här har ni min lilla tok idag, vi fotograferade bärselen inför ett inlägg här i bloggen och det är ju helt otroligt att man bara för någon dag sedan var ute i overaller 🙂 Han hade en jacka på sig också när vi lekte men man kan absolut vara ute i kofta utan att frysa. Love it!

Henrys fashionabla outfit
Mössa – eBay
Pike och stickad tröja från Ralph lauren
Leggings – Polarn o pyret
Skor – Kavat (sommarskorna som fick invigas tidigt då ungen redan drar 24 i skor!)

Och ja.. vi skulle se förhandsvisningen av Tingeling och piratfen idag, jag hade dock räknat med att vara frisk nu och det är jag inte utan hostar och har mig än. Lovade barnen att vi går och ser filmen sen men det är lite trist att vi missade det idag. Nåväl, det går fler skepp.

2 thoughts on “För att det blir vad man gör det till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s