Henry · mode

Det var en gång…

…en 3 veckor ung bebis som inte var mycket större än fjärrkontrollen 🙂 Tiden flyger och det är alltid lika mysigt att kolla på bilder av mina små hjärtan! Mössan virkade jag själv som mitt första virkprojekt och trots att den inte är perfekt så är jag rätt stolt ändå.

2 thoughts on “Det var en gång…

    1. Åh jag vet faktiskt inte hur jag hittade mönstret, jag googlade haha. Men kan kolla upp det om du inte hittar 🙂
      Kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s