Barnprylar ღ · mode

För att det är ljuset i mörkret

Mercedes har olikt sina bröder alltid varit mörkrädd, vi började med små lampor i fönstret. Sen satte vi upp vår nattlampa på väggen och då blev det faktiskt bättre men vaknar hon på natten så skriker hon ändå. Så. För att slippa gå så långt att ha lampan tänd i taket så hittade jag en nattlampa att ha i sängen.

Pingvinen är Mercedes nya bästis 🙂 Roy som han nu fått heta är precis lagom stor (14cm), lyser i 11timmar med ett behagligt sken där Mercedes enkelt kan knäppa av och på själv. Plattan som ni ser på bilden är själva laddaren, så hightech! Ställer man den på plattan så sköter den sig själv – och det bästa av allt – den håller i upp till 11 år. Vi är helnöjda och Mercedes känner sig trygg med Roy. ♥ Ett tips till er med mörkrädda små, allt som behövs är lite ljus 🙂

Pingvingen Pabobo nattlampa hittar ni bl.a på Ellos eller Jollyroom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s