Barnprylar ღ · mode · Shopping ღ

För att det är borsten du bara måste ha!

Ser ni den färgglada lilla borsten. Den är värd sin vikt i guld! Jag som har tre små krabater med krulligt och lättovat hår får ägna mycket tid åt att borsta vilket de INTE uppskattat hur försiktig jag än försöker vara. Tovor är tovor liksom. Men så fick jag tipset att prova Tangle Teeser, och vet ni? Jag borstade precis igenom Mercedes hår utan att hon ens yppade ett ”aj” – på hälften så kort tid dessutom. Ni måste testa om ni har hårömma barn eller är hårömma sjäva. Bästa uppfinningen någonsin, att de ser lite speciella ut får man överleva.

Kan tipsa om att Lyko har dessa till ”tag två betala för en” och dessutom har fri frakt, så vi gav 119kr för två stycken, ska absolut beställa fler! Fick borstarna två dagar efter att jag beställde så helt ok frakttid men vill ni kolla i butik så har jag för mig att Glitter ska ha dessa också.

6 thoughts on “För att det är borsten du bara måste ha!

 1. Jag vet! Blev förbluffad när jag var tvungen att testa dotterns som jag la hela 179 kr för hos Kicks. Men sicken grej! Värd alla kronor trots allt. Men nu måste jag ju beställa en till mig själv 🙂

  Gilla

  1. Lite surt med priset men nu när du får två för halva priset så får man vara glad över det istället 😉 Och huvudsaken är ju att de fungerar 🙂

   Allt gott!
   Matilda

   Gilla

 2. Kul att ni också upptäckt denna!! Skrivit om den två gånger, men inte många har kommenterat.. lite synd.. hoppas folk upptäcker den genom dig, som har brutalt många fler läsare! 😉 haha

  Gilla

  1. Jaha de hade jag missat 🙂 Då hade jag ju köpt det bra mycket tidigare haha. Hoppas ännu fler får upp ögonen för borsten nu!

   Kram fina du!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s