Barnen ღ · Barnmode · mode · Outfits ღ · Shopping ღ

För att vi checkar av vårjackorna

Barnen behövde nya vårjackor så då var det inte mycket mer att göra än att klicka hem några. Satt i timmar (galet) och letade på nätet och tillslut fann jag två helt perfekta. Mini Rodini Pico jacket i gulrandigt till Leon och en härlig rosa jacka från Mini A Ture. Jag har länge suktat efter en sådan, och nu äntligen slog jag till ♥ Frågan är hur vi bäst ska matcha detta… Den gula jackan är lite svår tycker jag men det löser vi!

MR jackan är i lätt fodrad kanvas, vattentät (WP3000) och vindtät. Leon har stl 116/122 (5-7år) – L är 4år och har 110/116 i kläder.

Mini A ture jackan är även den rätt tunn men då den är så rymlig så kan vi köra lager på lager under för det oberäkneliga vårvädret. Vattentät (WP3000) med tejpade sömmar. Storlek 128 / 8år och den är rätt stor på henne men det är så jag ville ha den. På bilderna har hon dragit in händerna så riktigt så stor är den inte 😉 (Hon är 5,5år och har 116/122 i kläder)

Barnen skulle iväg och sova borta så de packade väskorna tidigt och tjatade hål i öronen över när det var dags att åka 🙂 Iväg kom de tillslut och har blivit redigt bortskämda idag minsann.

Leon i jacka från Mini Rodini – Mössa från Elodie Details – Byxor från Lucky Ellen – Skorna är UGGs och samtliga väskor och resväska – Skip Hop ♥

Mercedes i jacka från Mini A Ture – Mössa från Gangstar – Jeans från Lindex – Skor från Timberland – Ryggsäck från Skip Hop och IKEAhunden som är med i vårt och torrt ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s