Barnmode · Barnprylar ღ · mode

För att vi säger grattis till MedvetenMini.se!

Idag vill jag passa på att gratulera Medveten mini som firar 1 år idag och samtidigt tipsa om att denna fantastiska webbshop nu under måndag-fredag har kampanjpriser på massor av varor, ALLA nyinkomna ekologiska baby och barnkläder är nedsatta och rabatten dras automatiskt i kassan.  Slår även ett slag för dessa matlådor i  rostfritt stål – garanterat giftfria – och nu till grymt bra pris! Är ni ute efter giftfria leksaker, tallrikar, flaskor fria från BPA, PVC, ftalater och bly. Inredningsdetaljer, posters, naturliga rengöringsprodukter.. ja allt möjligt – då är det absolut värt ett besök.

Vi vill ha allt på hemsidan! En stickad klänning i 100% bomull från FUB och den gula Picon från Mini Rodini som matchas snyggt med byxor med giraffer

Tv. Kidscase och Th. Fub, babyblått for the win! Hade jag haft en bebis nu så hade outfiten till vänster varit given.

Serendipity Organics är för mig nytt och har jag riktig tur så kan Henry fortfarande klämmas ned i storlek 86 till sommaren 😉 Mössan till höger från Fub är ett must-have plagg till bebisar som jag letat efter till alla mina tre men inte hittat, förrän nu. Alldeles för sent haha.

In och kika mer på Medvetenmini.se, Medveten Mini finns självklart på facebook och på instagram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s