Barnmode · Barnprylar ღ · mode · Tävlingar ღ

Tävling i samarbete med Minimask.se

Tävlingen är avslutad och vinnaren av ett valfritt plagg värde 299kr är Hanna – Ellenojag! Grattis! Mejla mig på jagematilda@hotmail.com!

 

Jag är riktigt glad över att ha kommit i kontakt med Minimask.se, Agnes är en otrolig gullig tjej med en butik i Jönköping och nu också webbshop. Här snackar vi grym kvalité och snygg design för små och stora barn till riktigt bra priser. Mina topp tre tips är dessa byxor med rosetten, fantastiska Luna hood som passar lika fint på pojkar som flickor och denna tröja!

Nu har ni chansen att vinna ett valfritt plagg till ett värde av 299kr, kraven är som alltid lätta och det krävs att ni har facebook för att delta.

 

Kläderna på bilderna ovan kommer ifrån Booso, det dyker upp en massa nya plagg (och märken) inom kort på hemsidan så håll utkik!

För att vara med och tävla ska du:

Gilla Minimask på facebook och skriv sedan en kommentar under detta inlägg där du skriver vem du vill vinna ett plagg till, din barn, barnbarn, till någon vän? Glöm inte att fylla i mejladressen så att jag kan kontakta er vid vinst.

(Det underlättar om ni även skriver en kommentar inne hos Minimask facebook att ni är med och tävlar här)

Dela gärna tävlingen, det är inget krav men det uppskattas självklart. Psst! Minimask har även instagram – @minimaskse med härligt inspirerande bilder, följer ni inte redan så in och kika!

En vinnare presenteras i detta inlägg 13/3. Lycka till!

55 thoughts on “Tävling i samarbete med Minimask.se

 1. Jag och min dotter Emma är med och tävlar och hoppas på lite tur, min lååånga 4-åring har nyss bytt storlek och skulle behöva lite nytt i rätt storlek.
  Vi gillar på fb.

  Gilla

 2. Jag skulle ge ett plagg till min dotter som fyller 4 år om några veckor.
  Hon, precis som jag, älskar kläder och skulle bli så glad! Hon har haft det lite tufft på sistone då hennes pappa och jag har separerat, och det skulle vara så kul att få ge henne något fint.

  Gilla

 3. Wow vilken tävling!! klart jag är med, men jisses Amalia hur ska man kunna välja!? Allt är ju såå fantastiskt fint!! Molntröjan? Eller nej stjärntröjan, eller.. Gaah!! 😀 ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s