Barnen ღ · Leon 100131 ღ · mode

För att vi varit på 4års kontroll på BVC

Dagens outfit – Jacka Me&i (årets kollektion) T-shirt från Armani och snäppet stora byxor från Me&i. Det blir mer och mer gult nu, måste dock inventera lite i garderoben. Med så mycket olika färger och stilar så har det blivit en hel del missmatchaningar på sistonde 😉

Idag var det 4års koll för Leon. De ritade, gjorde hörsel och syntest, pratade färger,räknade.. Leon ska tillbaka för syntest igen om 6månader då han hade en del svårigheter med nedre raden och så fick vi som väntat en remiss till talpedagog. Han pratar mycket men det är inte alltid vi förstår vad han säger så med lite övningar hos talpedagog får vi nog till det 🙂  Leon 4 år är 112cm och väger 19kg, han har alltid varit lång så det ska bli kul att se hur lång han kommer bli. När Henry föddes var han 46cm, Mercedes var 49cm och Leon var 55cm… Det säger en del 🙂

One thought on “För att vi varit på 4års kontroll på BVC

  1. Har en kille i samma ålder som din Leon. Maximilian som min äldsta heter hade lite svårigheter med den nedersta raden men vår Bvc sköterska sa att det ofta är så för att barnens ögon inte växt färdigt vid 4 års ålder. Och att huvudsaken är att de klarar näst nedersta raden utan problem. Att det är så olika, tänkte eftersom ni ska på återkontroll.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s