Allmänt ღ · Barnen ღ · Barnmode · mode · Outfits ღ

För att vi inreder i pastell i vår

Vi fick en riktigt härlig start på morgonen, att gå morgonpromenad med Greta innan barnen vaknat är så uppiggande när det är ljust ute! Mercedes förskoleoutfit blev därmed väldigt ljus och glad – yoga pants från me&i, strumpor och tröja från Lindex och stickad tröja från Ralph lauren.

När de vita tulpanerna vissnat återgick jag direkt till rosa, rosa är favoritfärgen när det kommer till tulpaner även om Mercedes envisas med att säga att ”jag bara gillar vitt”. Det vita vi har här är ju knappt vitt längre 😉 Dessutom är den vita eran snart över och pastelltrenden som är på ingång känns lite mer jag.

Leon imorse i blå tisha med v i t a äpplen från Småfolk, byxor Me&i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s