Allmänt ღ · Barnprylar ღ · mode

För att det är premiär för OTTOs smoothie

Vi fick ett bud i fredags från OTTO. De levererade en blommig kylväska med en massa smoothies! Denna smoothie är gjord av färsk mjölk, havre och frukt – inget mer och allt är självklart ekologiskt. Henry smakade, smakade lite till och sen ville han inte ha mer (så synd när jag verkligen kunnat se framför mig hur jag ska servera detta haha) men Leon gillade det. Smoothies har ju ingen övre gräns och är perfekt som mellanmål så detta är absolut ett alternativ. OTTO är en prenumerationstjänst utan bindningstid som levererar direkt till din dörr varannan vecka (finns även i utvalda butiker) men mer om det här 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s