Barnen ღ · mode

För att det är väderlycka och mammalyx

Barnen vart riktigt glada över snön, så det är väl alltid något. Henry ville direkt ut och leka efter att vi lämnat storasyskonen på förskolan. Mercedes skulle visst bygga snögubbar och Leon satte direkt på sig hjälmen för att åka pulka så jag besitter inte längre rätten att klaga på vädret 😉 Henry fick också använda sin overall för.. sjunde tillfället denna vinter. Mild vinter var det ja.

Min fina vän Malin håller i ett event på onsdag som jag ser så fram emot, lyx lyx lyx på Scratch inne i city för 30 utvalda bloggare där en chaufför från Uber kör oss till eventet, för de som önskar erbjuds också barnvakt från nannyakuten. Ja ni hör ju! Det här blir en bra vecka 🙂

4 thoughts on “För att det är väderlycka och mammalyx

    1. Haha ja och ändå måste jag tacka nej till 90% av dem, njuter lite extra på de få jag går på istället 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s