Inredning · mode · Shopping ღ

För att det är precis det jag letat efter

Jag har alltid velat ha namntavlor till mina små, ni vet en sån tavla med namn, vikt och födelsetavla men som ofta haft illustrationer på ugglor eller annat på. Fint men rätt begränsade till att hänga i barnens rum. Men nu ni, jag hittade personliga födelsetavlor i skala 1:1(!) på instagram och så vidare in på hemsidan, och så klick! Nu är en på väg till Henry. Vill ha varsina till barnen men måste hitta en plats för alla tre. Det roliga är att det skiljer 9 cm och 2,3 kg i födelsevikt mellan Henry och Leon.

Henry vägde 2400gr & 46cm, Mercedes vägde 3510 & 49cm och så Leon med sina 4670gr och 55cm 🙂

Lite skillnad va? Till en annan sak som jag reflekterat över, skriver jag inte ut inköpsställe med länk så får jag massor av frågor vart jag köpt det och när jag skriver ut länk (vilket jag försöker för det mesta) så tar många för givet att allt är sponsrat. Jag kan säga så här.. de kallar mig inte shopaholic utan anledning 😉 Jag ska bättra mig på att märka upp de inlägg som är med mina samarbetspartners men Ergobaby, Me&i, Orbit & Minimask känner ni redan till. Nu kommer jag även inleda ett längre samarbete med Jollyroom så ni kommer få ta del av tävlingar mm – kul va!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s