Barnen ღ · mode

För att det var vår lediga dag

Ni som följer mig på instagram får blunda en stund för dessa bilder dök upp där redan i tisdags. Barnen fick bestämma själva vad de ville göra så det blev lunch på mcd och sedan buss till lek och bus-landet på Infra City. Helt galet stort är det och barnen älskar det. Kolla in den här videon så ser ni vad jag menar 🙂

Det är så skönt att de börjar bli så pass stora att man faktiskt kan prata med dem, förklara hur vi ska göra vissa saker – te.x hur vi går på och av bussen – det är så mycket lättare när vi gör det tillsammans.
Henry däckade på väg hem, det vart en lång dag som avslutades med Alice i underlandet på tvn – nya favoritfilmen som rullar om och om igen. H som alltid har sin kloss i handen fick ha bananen som substitut men det dög som ni ser alldeles utmärkt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s