Barnmode · mode · Shopping ღ

För att det är nytt från No Sweet

Jag fick ett paket idag med superfint innehåll, ni minns kanske att jag tidigare tipsade om No Sweet innan och senare fick jag ett så oväntat men ack så uppskattat mejl om att jag kunde få välja ett plagg. Ett par byxor till Leon och en jumpsuit till Mercedes blev det, jag är helt kär ♥ Nu fotade jag lite snabbt när M provade jumpsuiten men bättre bilder dyker upp. Jumpsuits känns helt rätt nu när våren nalkas och byxorna har ett härligt grenhäng men sitter tajtare längre ned – precis som jag vill ha det.

Kollektionen från Nosweet ligger nu uppe hos Minimask om ni är nyfikna.

2 thoughts on “För att det är nytt från No Sweet

 1. Åh vilken fin jumpis! Måste in och kolla vilka strl den finns i!
  Sedan måste jag kolla upp den där Girls.kryssningen du skrev om ovanför, får vem som helst åka på den?

  Gilla

  1. Ja den är såå fin, bättre bilder dyker upp!
   googla mgroup girls night out så hamnar du rätt. Alla kan åka 🙂
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s