Barnen ღ · mode

För att det var vår våffeldag

Igår var det våffeldagen, instagram översvämmades av bilder på smarriga våfflor och jag tog med mig de två äldsta till bästa gudföräldrarna där vi bjöds på lunch med våfflor som efterätt. Lyxigt värre, barnen hade så kul och matchade fint i ralph lauren klänning & piké dagen till ära. Älskar bilden ovan tv, den minen får man när man avbryter den lilla damen som äter för en ”titta på mig så kan jag ta en bild”-bild.

Hann med ett stopp på vägen hem för att svänga in på Hennes&Mau, Mercedes danstajts är så tunna att vi måste köpa nya i princip hela tiden :/ Hittade även en så fin jacka till Leon för ynka 99pix som blev gratis iom kampanjen de kör nu i dagarna 🙂 Bilder dyker upp i sinom tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s