Barnprylar ღ · mode · Shopping ღ

För att det var finfin post från ED

Kan ni tro att jag sprang ut när jag såg att posten kom med en brun liten kartong, det måste ju vara napparna och visst var det! Älskar snabb leverans, annat är det när man handlar på eBay och får vänta i veckor… Åh ja men just det napparna var det ju, och napphållare – får se vad Henry tycker om napphållare men jag tänkte att det kan vara smart att sätta fast i snutten. Allt från Elodie Details, finns på Elodiedetails.comJollyroom och Babyshop. Jag rekomenderar alla som har möjlighet att besöka EDs showroom på östermalm i stockholm, såå fint och ett fantastiskt bemötande – ett sånt som förtjänas att skrytas om lite extra ♥

Nu har hundarna varit ute på en långpromenad i solen och jag ska skynda mig ut och inhandla hårfärg, ser inte klok ut med min utväxt atm.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s