Inredning · mode

För att det är projekt : måla sänggavel på väggen

Goddag fina! ♥ Idag startar vi vårat lilla projekt här hemma, ni kommer att få ta del av allt här i bloggen och jag tror att slutresultatet kommer att bli grymt! Robban från målerifirman Larsson-Örnmark har fått fria händer att rita upp och måla en sänggavel direkt på väggen och jag har fått lära mig lite mer om Måleri-sm – berättar mer om det senare.

En skiss ritades upp så att jag fick ett hum över hur det kommer att se ut sen spacklades hålen igen. Tänk så lätt det ser ut när folk som kan sin grej spacklar och har sig, jag håller mig långt borta haha.

En före: bild 

Väggen ska grundmålas imorgon i en färg som vi kommit överens om och idag ska jag klura lite extra på om det är något mer jag vill ha på väggen. För att ge er en liten teaser så kan jag säga att det ska bli ”en sänggavel i trä som målats vit”, Spännande va!

Förstå beslutsångesten när denna dyker upp, jag som inte ens kan bestämma vilket bröd vi ska köpa liksom… 😉

Jag och lilleman har haft en lugn dag annars, äntligen kommit igång med hemmaträning som jag håller på stenhårt så då kanske man vågar sig ut i sommar. Jag i favorit-hemma-mys outfiten, dvs leggings från Gina T och holey cardigan. H valde kläder själv imorse, och då blev det denna suit från Mini Rodini.

4 thoughts on “För att det är projekt : måla sänggavel på väggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s