Barnen ღ · mode

För att det är dagens krulltott

Dagens lilla krulliga ♥ jag hoppas att fläckarna på tröjan går bort annars tar jag gärna emot tips på hur man får bort matfläckar? Henry hade en likadan piké som jag försökte tvätta med klorin, då gick det hål. – Mindre lyckat. I veckan ska vi på en butiksinvigning och senare på bio och se en ny film med Sofia den första. Sen är det de vanliga aktiviteterna och utflykterna med förskolan. Alldeles lagom med andra ord.

Vad har ni för planer?

8 thoughts on “För att det är dagens krulltott

 1. Jag använder aldrig klorin, för rädd å göra det flammigt.. Vanish är det enda jag kör med.. och låter det ligga en stund ibland.. eller också kör spray + pulver med tvättmedlet

  Gilla

  1. Nä du är smartare än mig haha, det vart ett enda stort hål på Henrys tröja :/ Så det gör jag inte om. Vanish tycker jag inte fungerar speciellt bra heller, fläckarna är i många fall kvar ändå trots att de ligger i vanish ett bra tag innan men tack ändå 🙂
   Kram

   Gilla

  1. Jag har faktiskt aldrig testat galltvål, kanske dags att göra det nu! Vanish har vi hemma men jag tycker inte att det tar bort så mycket :/

   Tack för tipset!
   Kram

   Gilla

 2. Hej!

  Min son hade en superfin vit tröja i mycket bra kvalité. Den hade ett vapenmärke i olika färger och marinblå och gula ränder vid hals- och ärmslut och dessutom en gul fläck av okänd härkomst. Jag kunde inte tvätta hela tröjan i klorin på grund av att det fanns andra färger på den och vanliga tvättmedel tog inte bort fläcken, så jag fuktade en bomullspad i klorin och la den på fläcken en stund. Sen tvättade jag den i tvättmaskinen och fläcken försvann. Det gick jättebra och inga skador på tröjan.

  MVH
  Vivi

  Gilla

 3. Hej , häng ut tröjan efter vanlig tvätt en solig dag med fläcken mot solen , den försvinner oftast , men krävs säkert en hel dag minst i solen , så går många matfläckar bort 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s