Barnprylar ღ · mode · Okategoriserade

För att det är Loppi Blogbag

Jag var en av de lyckligt utvalda bloggarna att få en Loppi Blogbag hemskickad! Det satt riktigt bra med en ny loppipåse också, de är perfekta att ha med till förskolan och fylla med leriga ytterplagg 🙂

Här ser ni innehållet och vill ni själva anmäla er för dessa så gå in på Loppis Facebooksida och läs mer om de olika ”blogbagsen”. 

Utöver Loppi Magasin, Loppis första nummer som var fyllt med inspirerande läsning, shoppingtips, rabatter mm så var däri även en ny frozen yoghurt glass från SIA. Eller ja glassen fick vi inte i kartongen men ett värdebevis att köpa en själva 🙂 Laktosfri, fettfri och kalorisnål – perfekt mellanmål eller något att äta när sötsuget slår till.

– 70% rabatt på Inotyol, som lindrar och skyddar röd irriterad hud.
-Haklapp från Bambino.

– Snack ’n’ Sip Cup från Bambino, koppen som har en praktisk lösning med en liten förvaringsdel upptil 🙂

– Amningsinlägg från Medela, speciellt utformade för omfattande bröstmjölksläckage.

– Blutsaft, som är ett vegetabiliskt järntillskott och innehåller en speciell typ av järn (järnglukonat) som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. En personlig favorit som jag lever på under vinterhalvåret.

– Och så Bio-oil som hjälper till att göra bristningar och ärr mindre framträdande. Även denna olja är något jag använder sedan tidigare, den har fått 69 utmärkelser och är den bäst säljande produkten mot ärr och bristningar i sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s