Barnen ღ · mode

För att vi är tidiga

Godmorgon! Det var inte det lättaste att ta en egopic med vovvarna haha, Charlie och jag var dock rätt lika på första bilden, eller hur 😉 Jag vet inte om det är bara är mina hundar eller om hundar generellt är tokiga i att slicka på händerna.

Nåväl, regnet öser ner och jag har barnen hemma idag – vi ska nämligen påskpyssla. Bordet är fullt med papper, pennor och diverse annat kul. Vi firar alla högtider och i år är vi tidiga för en gångs skull. I helgen har vi målat om i vardagsrummet bl.a, har så himla mycket att fota och visa er men först pysseldax!

2 thoughts on “För att vi är tidiga

  1. Hej! Jag har en tävling i min blogg, där du kan få synas på min blogg i en vecka i min meny med bild såklart! Och även ett helt inlägg om din blogg, som även kommer delas på min privata facebook och på min blogg facebook med massa gillningar och massa vänner.
    Missa inte detta 🙂 hade vart jättekul om du var med. Kram ha en bra kväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s