Inredning · mode

För att det är en ledtråd

Jag har suttit i säkert två timmar med ett och samma inlägg, raderat, skrivit på nytt och återigen raderat. Jag får liksom inte till det, alldeles för mycket som jag vill ha med och en hjärna som inte arbetar med mig atm. Jag tänkte att ni äntligen ska få se sänggaveln, ni vet den målade… men ni får helt enkelt hålla er till imorgon så ska jag se till att få mig lite välförtjänt sömn 😉 Gissar på att några av er är lite sugna på en tävling också och här hittar ni en ledtråd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s