Inredning · mode

För att det är vår målade sänggavel

Ni har fått vänta lite på detta, så ledsen för det men jag fick ett så fint överkast av min kära gudmor som passade mycket bättre så då var det bara att invänta nästa soltillfälle och fota igen. Här har ni nu vår målade sänggavel, ett DIY-projekt som heter duga!

Jag nämnde tidigare att Måleri-SM är igång. Där tävlar unga duktiga målare om att bli Sveriges bästa målare och få chansen att representera Sverige i Måleri-VM i Brasilien nästa år. Det är flera moment de går igenom, dekorationsmålning, färgnyansering och målning av snickerier – och jag som helt ärligt inte ens kan måla ett rakt streck är helt hänförd av dessa talanger. Kika in här på Malare.nu så förstår ni – även på Facebook/malare.nu kan ni se lite mer vad som sker och följa de olika tävlingarna. Nu är det nämligen bara en månad är kvar till den stora finalen!

Tricket med att måla blommor är att inte blanda ut färgen helt, rör bara om lite och måla sen så får du de olika nyanserna. (Bara och bara, det såg väldigt enkelt ut men sen sitter inte jag på samma erfarenheter direkt haha)

Jag har helt fått en annan syn på detta yrke efter det här och blir lika glad varje gång jag ser min fina sänggavel, en professionell målare kan skapa fantastiska hem och förverkliga idéer!

Fjärilar! Tre barn = tre fjärilar, eller? Jag gillar att tänka så. Kolla in detaljerna här, och skuggorna. Jag har aldrig sett något liknande förut.

Lila kuddar att matcha med, vill dock ha ännu mer kuddar i sängen!

Den grymma konstnären framför det färdiga verket, Robban från Larsson-Örnmark! Vill ni kika in mer på vad han har målat så kan ni se en del här. Jag är så glad att jag gav honom helt fria händer, inte ens i min vildaste fantasi hade jag kunnat åstadkomma detta.

Alcro och Anza är sponsorer till detta och tillsammans med dem kommer jag att tävla ut 3 målerikit(!) för er som är sugna på att göra om lite hemma.

3 thoughts on “För att det är vår målade sänggavel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s