Barnen ღ · Barnmode · mode

För att det är dagens kiddos

Åh mina älskade filurer, nu är det påsklov och jag har hunnit med en sväng till TGR -store för att leta efter träglassar att ha i påskäggen. Till min besvikelse så verkar de vara slutsålda, åtminstonde i Sollentuna så sökandet fortsätter.

Munnen full med kakor och omatchande strumpor… jag är pinsamt dålig på det här med strumpmatchning, måste bättra mig! Apropå ingenting så har grannhuset dragit fram grillen, åååh så gott det luktar. Nu är det vår på riktigt 🙂

One thought on “För att det är dagens kiddos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s