Barnmode · mode · Shopping ღ

För att det är nytt från Nova Star ss14

Godkväll alla fina! Vi har haft en  u n d e r b a r  dag i solen som helt plötsligt blev ännu bättre när mobilen plingade till med en smsavi. Barnen var supertaggade och bar lådan hela vägen hem haha, ja ni ser själva. 

och det här lasset packade vi ur… ! Nova Star SS14 och deras ”10 års jubileums kollektion” passade oss som handen i handsken, jag vill ha allt och nu är vi en bra bit på vägen 😉

Ovan är Henrys del, vi hann prova jeansen innan läggdags och de satt som en smäck.

Mercedes fick detta ovan, hon tjoade att T på förskolan har en likadan sebra-mössa så det mönstret vart direkt godkänt 😉 Och baddräkten har öppen rygg, sååå fin!

Leon fick detta ovan, jeansen är perfekta. Som jag nämnde tidigare så gillar jag slimmade jeans på L och dessa är precis sådana och riktigt mjuka och följsamma.

Glasögonen till kidsen.

Mössor och kepsar -man kan aldrig ha för många!

Ja som ni ser så var det en hel del, toknöjda är vi och imorgon väntar (hoppas hoppas) på min beställning från RL. Ni kan vänta er en hel del outfitbilder framöver. Jag kommer skriva mer utförligt om hur plaggen är i storlek och så då jag vet att en hel del funderar över det men min tidigare erfarenhet av Nova star är bara positiv. Bra kvalitét och passform. Barnens vår/sommargarderober är snart helt komplett, yeay!

edit: Vill ni se hela kollektionen så kan ni kika här och här 🙂

2 thoughts on “För att det är nytt från Nova Star ss14

    1. Leon har storlek Medium 🙂 De passar på alla tre barnen faktiskt så kör på den så är det ett säkert kort, gör ju inget om den är lite stor 🙂
      Kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s