Barnprylar ღ · Inredning · mode

För att IKEA levererar

Som ni kanske minns så sålde IKEA ut deras ”Expedit” hyllor som pryder var och vartannat barnrum. Det var inte för att ta bort dessa helt utan för att komma med en ny och förbättrad variant. Lite tunnare (billigare att tillverka och snyggare), rundade hörn och i nya härliga färger. KALLAX heter serien nu och jag är bra sugen på en i grönt!

2 thoughts on “För att IKEA levererar

  1. Dom nya färgerna är ju så himla snygga! Vi har inrett dotterns rum med dom knallrosa i högglans och sonens med dom turkosa i högglans men dom där pastellfärgade är ju super snygga fast dom skulle inte matcha barnens tapeter nu ;P Alltid kommer det nå nytt och fint.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s