Okategoriserade

För att det är fullt ös

Vilken helg, och än är den inte slut 🙂 Barnens farmor har sovit här i två nätter och nu är min lillasyster Naomi här också, fullt hus! Vi har haft en väldigt effektiv helg, påskmiddag, storshopping på IKEA, bl.a bordet på bilden ”Bjursta” och så gardiner till vårat nya sovrum, vilken skillnad det blev. Målade utemöblerna, skrubbat mattor.. som jag sa, effektiv helg 🙂

lillskrutten som tycker att han borde få sitta på en stol utan stöd runtomkring, minns inte alls när vi bytte till Mercedes och Leon men det kanske är dags snart? 🙂 Han har testat några gånger och det har fungerat riktigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s