Barnen ღ · Chihuahuorna Greta & Charlie · mode · Orbit g2

För att det är multitasking

Vi tog en långpromenad i eftermiddags med hundarna och barnen fick lägligt nog väääldigt ont i fötterna efter ett tag så vi körde på nödlösning som ni ser på bilden här under – alla glada även om det var lite trixigt att hålla handen med Mercedes som vart lite extra mammig, styra vagnen med höger hand OCH hålla i två koppel 😉 Multitasking supermom! Hemligheten är att ha ett mål, typ som att få hem alla igen och då helst med så lite gråt som möjligt.

Nöjda små tokar, Greta ska ju vara en långhårig chihuahua men det verkar inte bli bättre än såhär haha, toker. Charlie däremot har en superfin päls, tjock och lång. Beställde nya koppel och matchande halsband till dem båda från eBay nyss, 49pix för 2 halsband och koppel med frakten inräknat. Har man inte bråttom så är eBay verkligen grymt bra!

4 thoughts on “För att det är multitasking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s