Allmänt ღ · Inredning · mode

För att det är status från sovrummet

Sovrummet… det går framåt. Nya gardiner har fått flytta in. Billiga gardiner från IKEA men de duger fint sålänge. Jag känner fortfarande efter lite hur jag vill ha det men det går helt klart åt rätt håll för jag stormtrivs i vårat nya mysiga krypin (med snyggaste sänggaveln, tål att tas upp igen).

Min vy atm, kartongerna ska bort men det här är ju ingen inredningsblogg så ni får ta vardagsbilderna 😉 Vet inte om spegeln ska hängas upp på väggen eller om den får luta som den gör nu, trodde att barnen skulle ha ner den om den stod så men det har fungerat bra.. och man kanske skulla ta och tvätta fönstrena igen? Never ending projekt det här när tankarna börjar snurra haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s