Allmänt ღ · mode

För att man får unna sig

Kaffe och gårdagens bakade macarons till frukost, det är vardagslyx! Jag har lovat att spara några till barnen också så jag får hålla mig ifrån kylskåpet ett tag. Har testbakat en del för att se vad jag ska ha till Mercedes kalas och trodde att det skulle vara jättetrixigt att göra dessa (även med bakmix) men det var supersmidigt!

Nu går det att komma in på min gamla blogg, ha överseende med designen som sticker lite i ögonen men nu går det att se bilder längre bak i arkivet te.x för er som inte hängt med om Henrys operation! Majbebis08.blogg.se <-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s