Chihuahuorna Greta & Charlie · mode

För att det är vår lilla C

Charliegosen, vi har sagt att det är Leons hund medan Mercedes har Greta. Vilken 4-åring har sin egna chihuahua liksom 😉 Men i smyg är de båda mina  ♥  chihuahuas är lite som med katter och chips, omöjligt att bara ha en hihi. Greta har verkligen levt upp sen Charlie kom för ett par månader sedan, hon äter bättre och busar mer. Precis som det ska vara. Hundarnas halsband och koppel som jag beställde från eBay dök upp igår också, snabb leverans denna gång och allt var verkligen såå fint! Visar sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s