mode · Shopping ღ

För att det är nytt från Elodie Details

Jag trodde inte att jag skulle gilla Graphic Grace så som jag faktiskt gör, det var aldrig lika självklart som ”petit royal blue” men på något vis så växte det på mig såsom det mesta som är grymt brukar göra… Efter veckor av regn så kom solen och också regnskyddet till vagnen, nu hoppas jag att jag slipper använda det på ett tag men skulle det komma en liten regnskur så är jag redo med en nypimpad vagn i vad som kan vara det snyggaste mönstret 2014 😉

Greta testar, klart godkänt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s