Event · mode

För att det är gårdagens "Mors dag Event"

Igår kväll efter en heldag med sol och bad så drog jag iväg in till stan för ett lyxigt morsdag event på Melt bar på söder, det bjöds på goda drinkar från Amarula, jordgubbar,choklad och andra delikatesser. Maffiga goodiebags och fiskedamm med lyxiga produkter – goodiebaginnehåll får ni se senare 😉

Jag hade sällskap av Sally och vi gick sedan vidare till biografen, såg The Other Woman, skrattade och njöt lite extra av min barnfria kväll. Det behövs ibland för att ladda batterierna. Idag spenderar vi dagen ute, Leon är hemma och Mercedes är på skolan med förskolan, de besökte den idag så det ska bli kul att höra vad hon säger sen.

Imorgon är det Furuviks VIP-dag, och på söndag är det ett mors dag event på Tele2 arena. Det händer mycket nu i dagarna! Missar dessvärre Parken Zoo´s lyxiga helg men med två hundar att tänka på också så blir det inte lätt alla gånger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s