Allmänt ღ · Barnmode · mode · Shopping ღ

För att det är nytt från The Flagship Company

Jag måste ju visa de underbara plaggen från The Flagship Company som vi fick hem i veckan. Jag skulle kunna tänka mig ha vartenda ett av dessa plagg till mig själv!

Insidan av trenchen. Behöver jag ens säga något, så galet fin! Tog stl 122 till Mercedes och i trenchen är det dubbelstorlek 122/128, Storlekar är alltid lite svårt med nya märken innan man testat men dessa skulle jag vilja säga är normala i storleken.

Klänningen som också blev födelsedagsklänningen. Älskar spetsdetaljerna, det såg jag faktiskt inte på hemsidan så det var en trevlig överraskning.

Mercedes har inte så många kjolar så den här välkomnades med öppna armar, och så en matchande blus såklart. Jag har lärt mig av mina misstag och insett att det är lättare att ha allt i set. Köper gärna enstaka plagg som jag sedan inte kan matcha snyggt av det som redan finns i garderoben -inte längre!

Sista plaggen, perfekt en sval dag med ett par ballerinas till. älskar detaljerna på byxorna, och så är jag svag för paljetter. Älskar allt med andra ord.

Sist men inte minst, matchade Tote-bags. Den stora har jag redan hunnit kånka med till förskolan ett par gånger och jag kan tänka mig att den kommer komma till användning. Den lilla tar Mercedes med sig till förskolan med solkrämen i. Nu längtar jag till killkollektionen släpps. Jag kan ha fått ett nytt ”favoritmärke”, kvalité till bra priser gillar vi och innan dess kanske jag ska försöka hålla mitt eget klädparty. Kul att få se allt ur kollektionen med lite god mat och vänner. Ja så får det bli!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s