Allmänt ღ · mode

För att det var hashtag Mamsie

Igår var det mors dag om nu någon missat det -Som om vi inte redan ätit nog med tårta så fick vi dela på denna tårta från Sans Rival. Som tur var fick vi hjälp med den biten 😉 Supergod var den och jag passade på att köpa en mors dag gåva till mig själv, denna nyckelring som jag trånat så efter. Jag ska inte gå händelserna i förväg här, har så mycket bilder från helgen att gå igenom. I lördags var det VIPinvigning på Furuvik och gårdagen spenderade vi på Tolv Stockholm i Tele2 Arena. En tävling i samarbete med Tolv dyker upp under morgondagen och då också bilderna från eventen 🙂

Nu väntar sängen med några avsnitt av Gossip Girl  ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s