Barnen ღ · Event · mode · Tävlingar ღ

För att det är min morsdag och en tävling till er!

Är det bara jag eller går tiden snabbare nu? Jag hänger verkligen inte med. Tänker att ”imorgon gör jag ditten och datten” men vips så har det gått tre dagar! Ni kanske minns att vi var iväg till Tolv Stockholm på mors dag? Jag tog med mig barnen, min gudfar och lillebror och vi välkomnades först inne på Restaurang Printz där vi serverades brunch. Den godaste. Brunch. Jag. Någonsin. Ätit. Jeez!

Barnen fick äta ur buffén och frossade i våfflor och pommes sen ville dem iväg till lekhörnorna och där fanns barnvakter från Nanny.nu på plats så vi fick äta i lugn och ro, guld värt! Vi serverades en bricka med thüringer, pepparkorv, bacon, pommes, tomatiserade bönor… ska jag fortsätta? Vi rullade vidare till de olika aktiviteterna på plats, testade golf (jag vann, viktigt att notera)

Körde racingspel med tre skärmar, 15 minuter långt race i ett riktigt verklighetstroget spel. Barnen fick testa motorcyklarna istället men dem hade minst lika kul.

Undervattensbowling hann vi med också. Vi spenderade nästan 4 timmar på plats och avslutade med överfulla bägare med yogurthglass i olika smaker toppat med jordgubbar, mango, oreos, varm chokladsås… Behöver jag säga att jag hade en grym mors dag eller förstod ni det av bilderna 😉 Tack Tolv Stockholm för allt, vi kommer definitivt tillbaka!

 

Jag har ett presentkort värde 400kr att tävla ut till en av er, det gäller på Restaurang Printz hos Tolv Stockholm. Bor ni inte i sthlm så är det absolut värt en tur hit eller varför inte ge bort till en bekant 🙂 Skriv en kommentar i detta inlägg så drar jag en vinnare på tisdag! 

En vinnare är utsedd, Grattis till Camilla F! Mejla mig på jagematilda@hotmail.com så får du din vinst 🙂

20 thoughts on “För att det är min morsdag och en tävling till er!

 1. Åå vill gärna gå och äta brunchen där. Har hört så mycket bra om den. Trots att vi bara bor en bit ifrån Tolv så har jag inte varit där än. Skäms på mig, men hoppas på att snart få göra ett besök och bjuda med family ❤

  Gilla

 2. Wow! Vilken bowlinghall! Och härligt att se ställen där man tänkt till lite extra så att hela familjen trivs.

  Gilla

 3. Åh jag vill ju vinna! Äta en go brunch skulle sitta fint och varför inte nästa vecka då jag och mannen min firar vår 2a bröllopsdag :))

  Gilla

 4. Låter som en helt fantastisk dag och självklart vill jag också vara med och tävla, har aldrig varit där men skulle gärna gå dit med familjen och äta god mat och bowla som vi alla i familjen älskar (men gör alldeles för sällan), håller tummarna massvis!

  Kram Camilla F

  Gilla

 5. Det ser super spännande ut och är absolut en plats som jag vill besöka. Det vore fantastiskt kul att få vinna, och få möjligheten att spana in detta ställe och se vad de har att erbjuda.

  Kram Sanna

  Gilla

 6. Låter som en helt underbar dag men barnen, så härligt att få följa digo din familjs liv, har gjort det nu sen Mercedes var nyfödd o kikar in här varje dag för att få läsa ett nytt inlägg på bloggen. Ha de gott 🙂 /T

  Gilla

 7. Att få äta brunch låter som ett perfekt nöje för mig och barnbarnen. Att få roa dem då de kommer till den här sida av Sverige. Vilken lycka!

  Gilla

 8. Så härligt det ser ut! Jag skulle såå gärna vilja vinna detta pris för att ge till min kollega som sedan början av året haft det tufft i och med att ett av hennes barn varit sjukt vilken även påverkar resten av familjens mående och ekonomi, såklart. Jag har försökt peppa henne att ”gå med i tävlingar” för att vinna någon sorts av upplevelse/pris till sommaren och nu kan ju jag ”dra mitt strå till stacken” och försöka vinna å hennes vägnar 😉

  Gilla

 9. Är självklart med! I sommar bilar vi nämligen från Luleå i norr till Växjö i söder ToR- med ett stopp i Stockholm några dagar. Barnen har aldrig varit söder om Umeå – så det här är verkligen sommarens stora äventyr. Vore toppen med ett presentkort, för puuh vad dyrt det är med bilsemester och vandrarhemsnätter osv…
  Dessutom ser det ju så barnvänligt och trevligt ut. Håller tummarna!

  Glad sommar!! 🙂

  Gilla

 10. Bor utan för Sthlm och skulle vara skit kul o vinna detta presentkortet och åka dit! Har aldrig varit där eller hört talats om det så skulle vara rolig och uppleva och få se ”vad” det är för något och äta gott ! =)

  Gilla

 11. Låter som ett härligt ställe. Ger gärna denna vinst till mina vänner i Stockholm som haft ett minst sagt tufft år där de förlorat en son men nu har en nyfödd son tillslut. Snåla som de är skulle de förmodligen smussla in medhavd matsäck om de skulle på besök till detta ställe så ett presentkort på restaurangen skulle passa perfekt 😉

  Gilla

 12. Åhh tack snälla för vinsten 🙂 Har mailat dig, har du inte fått mail så kika i skräpposten för ibland hamnar mina mail där!

  Kram Camilla F

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s