Barnmode · Barnprylar ღ · mode · Shopping ღ

För att det är shopping när den är som bäst

Igår hade jag en klädträff här hemma, bjöd in några mammor från området och dukade upp med kaffe, smörgåstårtor, muffins, jordgubbar och melon i massor. Givetvis glömde jag fota, lite som att gå till gymmet utan den att checka in på fb med en egobild i spegeln.. Värdelöst eller hur 😉 Nej men vi hade trevligt, blev visade alla plagg från kollektionen även om en del var slut (nästa gång har jag en träff i början av kollektionssläppet) och shoppade massor.

Den här tishan var så härlig i färgerna!

Leon har redan jackan och här fick jag se hur jag bäst matchar den för visst var detta så snyggt!

Det blev ett par leggings till M att matcha med tunikan, klockren mix!

Leon valde detta, blir riktigt snyggt ihop och byxorna kan senare användas som knickers – vilken investering.

Byxorna jag hade på mig igår är mina nya favoriter, har verkligen fastnat för den här modellen, känns så himla somriga och fräscha. Tillsammans med denna som jag också köpte igår med rabatten (tjejkväll 20maj – 1 juni gav 15% rabatt) och ett vitt linne så blir det superb.

Leon var över hos grannarna och lekte, me&i från top till tå. Lite kaka på kaka med helturkost men det fungerar ändå tycker jag.

Tack Malin för att du visade oss kollektionen och tack till alla som kom igår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s