Barnen ღ · mode

För att det är en kort summering och ootd

Hej bloggen är du kvar 😉 Det är full rulle här, möten, avslutningar, uppvisningar, egentid och tidpassande 🙂 Infomötet på skolan gick prima, tänk att Mercedes snart börjar skolan.. Henry vurpade rejält i helgen och det slutade med ett besök på akuten men nu mår han bra igen och näsan som vi först trodde var bruten klarade sig som tur var… Barnen håller på att lära sig cykla, vi inreder i hemmet och jag måste besöka frisören snarast. Kort summering 😉

Ett försök till dagens outfit, jeans, cardigan och blus från Me&i, bälte Louis Vuitton och väskan från The Flagship Company. 

Leon i tisha från Ralph Lauren och byxor från No sweet (Minimask)

När jag gick igenom bilderna så såg jag den här på Mercedes hår och känner bara att ”ååh vad har jag gjort som kapade av 15 cm av det här underbara håret”. Tur att det växer ut så småningom. Mercy är glad åt sin nya frisyr så det är alltid något men ack så jag ångrar mig ändå.

One thought on “För att det är en kort summering och ootd

  1. Hej Matilda,

    Mailat dig gällande min vinst men ej fått svar ännu. Du får gärna återkomma till mig ifall du behöver fler uppgifter från mig!

    Hälsningar Camilla F

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s