Allmänt ღ · Barnen ღ · mode

För att det är den 24e juni

Hej fina ni, min dator har inte jobbat med mig alls de senaste dagarna. Så trist men datorer och jag har aldrig riktigt gått ihop 😉 Den stänger av sig själv titt som tätt och blir jättevarm, en mac står högt upp på önskelistan!

Midsommarhelgen är över och kameran står i princip tom, vilken bra dag att glömma av att man har en kamera haha. Vi fick besök av vänner och familj, drog upp partytältet utanför huset och åt god mat. Sånt man gör på midsommar.

Annars går vi inte i många knop idag, Filmen Frost har rullat 3 gånger, barnen har lekt med vänner och så har vi hunnit med en sväng till centrum. Nu ska jag gå igenom kommentarerna till tävlingen om den gigantiska tavlan och presenterar en vinnare inom kort!

2 thoughts on “För att det är den 24e juni

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s