mode · Shopping ღ

För att det är shoppat från Ralph Lauren

 
I onsdags klickade jag hem lite plagg från favoriten – Ralph Lauren! Borde även där haft lite is i magen för gissa vad jag möttes av idag när jag kikade. Jo 25% rabatt PÅ rean! Jag blir dessutom matad med mejl från Lands end där jag beställde ryggsäcken, nu är det fri frakt från usa till sverige haha. Jag vet inte varför men sånt svider lite extra när man precis beställt 🙂

Nåväl, jag gjorde två beställningar från RL, registrerade den första och mejlade Shopusa så la dem till den sista ordern. Gillar verkligen deras kundservice, fick to.m ett trevligt samtal med svar på mina frågor efter ett smått virrigt mejl från min sida.

För att det inte ska dra iväg helt så kollar jag på kalkylatorn hur mycket det blir i frakt. Handlar jag kläder för 100dollar så blir frakt och tull 593kr och handlar jag för 200dollar så går det på 985, jag tjänar alltså lite på att fylla lådan (tänker som en äkta shopaholic haha) Allt detta ovan gick på 230 dollar, med frakt och tull (shopusa sköter allt) så blir det lite drygt 330kr per plagg. Förstår ni vad billigt! Leon har en likadan hoodie som jag gav 995kr för på NK, nästan så att jag skäms.

Paketet anlände till Shop USA´s terminal redan dagen efter jag beställde, alltid lika pirrigt att få se bilderna på varorna när dem anlänt till terminalen. Flygen går på torsdagar så jag missade den avgången men det åker iväg nu på torsdag och är hos mig nästa vecka, den som väntar på något gott!

4 thoughts on “För att det är shoppat från Ralph Lauren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s