mode · Tävlingar ღ

Tävling i samarbete med Nanny.nu

I samarbete med Nanny.nu så har jag nu fått äran att lotta ut 5 gratis barnvaktstimmar. Passa på att ta en halvdag ledig, gå på dagsspa, besök möbelbutiken i lugn och ro eller passa på att sova en stund. Med stockholms och Sveriges marknadsledande barnvaktsföretag får ni också barnvakter i världsklass. -Just nu erbjuds detta i stockholmsområdet och håller på att starta upp i uppsala.

Ni kanske minns att jag skrev om Nanny.nu tidigare då dem passade barnen medan vi åt brunch på mors dag, jag hade utan tvekan ringt nanny.nu igen om det behövs.

Så här går processen till för att hitta den barnvakt som passar just er bäst:

För att delta – Skriv en kommentar i detta inlägg och glöm inte ange mejladress! 
En vinnare presenteras på fredag 27/6. 

 Lycka till!

18 thoughts on “Tävling i samarbete med Nanny.nu

 1. Det här skulle vara jättekul att vinna. Vi skulle passa på att åka till ikea och strosa i lugn och ro hahahaha

  Gilla

 2. Det här vore en fantastisk vinst för oss som inte har haft barnvakt en enda gång på snart tre år, ja förutom dagis men då jobbar jag ju 🙂
  Skulle bli såå obeskrivligt glada om vi vann för sånt här har vi inte råd med annars.

  Gilla

 3. Det här skulle verkligen passa oss nu i sommar, har en liten 3årig kille som skulle älska lite nytt sällskap i form av en

  Gilla

 4. I bebisyra och trotsåldern så Har vi tappat bort varandra. Mor- och farföräldrar bor för långt bort för att kunna komma och barnvakta de små några timmar. Det vi behöver är en dejt. En lunch på en uteservering, att få prata med varandra – på riktigt. Det är vad jag önskar mest av allt.

  Gilla

 5. Hoppas jag fortfarande hinner vara med. jag vill vara med och tävla. barnvakt är inte något vi använder oss av för ofta men ibland glappar det och då skulle nanny.nu vara jättebra!

  Gilla

 6. Åh det skulle verkligen vara toppen 🙂 Jag jobbar på så konstiga tider och helger och allt var det är. Så det skulle vi verkligen behöva. Hoppas på turen hos dig nu.

  Ha en fin helg,

  Kram

  Lina

  Gilla

 7. Att få tid till varandra skulle vara underbart. Ta en långpromenad i skogen och handla på vägen hem. Två barn 14 mån och 3 mån och inte tillgång till annan barnvakt vore det hör super.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s