Allmänt ღ · Barnen ღ · Barnmode · mode · Okategoriserade · Shopping ღ

För att det är sommarens måste

Jag shoppar 90% av barnens kläder online, oftast är min beställning i brevlådan redan dagen efter – det tar ibland längre tid för mig att komma ut genom dörren med tre kids 😉 Så nu i sann shopaholic-anda så har jag spanat in några guldkorn till sommaren på Zalando. Jag skulle inte tveka på att använda allt ovan till mig själv, så fint!

1  23

Med dessa överdelar till pojkarna så hade vi haft sommaren säker, grillfest, midsommar, utelek i regnet ja alla situationer hade varit ”klädda och klara”, bara att matcha med shorts eller jeans!

123456

Trenden med pastell håller i, ord är överflödiga här. Jag älskar allt och med mönstrade plagg så är det lätt att framhäva en av färgerna genom att matcha med ett enfärgat plagg. På så vis kan man ”förnya plagget”, hälften av det roliga med kläder är ju att matcha ihop det!
12 345

Just nu får ni en exklusiv rabattkod på Zalando hos Flipit, rabattkoden ger 10% vid köp över 500kr giltigt to.m sista juli, och Zalando har som vanligt fri frakt och fria returer så ni kan testa hemma i lugn och ro.

2 thoughts on “För att det är sommarens måste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s