Allmänt ღ · Barnen ღ · mode · Shopping ღ

För att det är tankar om rosa

Vi var iväg till Jakobsberg centrum idag, det märks att det är lönehelg – förra veckan var det i princip tomt 😉 Nåväl, vi hittade en massa fint. Kläder till både mig och barnen och så dagens bästa – en balanscykel till Henry nedsatt till 100riksdaler inne på BR. Kan knappt fatta det själv, vilket fynd vi gjort! H är överlycklig och att det är prinsessor på den gjorde det bara bättre.

Det blir mer och mer rosa i det här hushållet, förr i tiden var rosa en pojkfärg och blått var för tjejer. Den ni.. Jag minns när jag var liten och lekte i smyg med storebrors leksaker, bilar var ju jätteroligt. Dock var det ju inget för tjejer och det visste jag, men tänk vilket fantastiskt utbud det finns därute. Leksaker, kläder och lekar, jag vill ge mina barn allt och det innebär också att de får leka med vad dem vill. Drömma om vad dem vill.

Leon valde ett par rosa skor med Hello Kitty på för några veckor sen och sa att ”Henrys skor är coola och hans egna var söta”, jag blev rörd. Han vågade. Självklart ska han också få ha  ”söta skor” om han vill. Det handlar om så mycket mer än om en färg…

10 thoughts on “För att det är tankar om rosa

 1. Det här gjorde mig rörd. För mig är det så svårt stt förstå stt man ens kan tänka annorlunda än vad du och jag gör. Men många gör det och jag blir så glad när jag läser sånthär 🙂

  Kramar till dig och dina fantastiska barn!

  Gilla

 2. Vilken toppenmamma du är! Fler borde vara som dig, tror att allt för många oroar sig för mycket över att barnen inte ska vara som alla andra. Vi blir så blinda att vi inte inser att barnen slutar växa som individer tack vare det. Guldstjärna till dig, KRAM

  Gilla

 3. EJ! Det här är den bästa bloggen ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  JAG VILL TIPSA OM VART JAG FYNDAR MÄRKESVAROR SUPERBILLIGT! !!!
  T.EX. ODD MOLLY, SKOR, SMYCKEN, BARN, SPORT. INREDNING …..M.M
  http://campadre.se/
  Även på den här sida har jag tjänat tusentalskronor genom att handla på internet genom denna sida (tex på nelly, inredning, Apollo mm)
  http://www.gratisbio.se/
  kramar

  Gilla

 4. Ååå älskar det! Så glad att fler och fler ger sina barn möjligheten att faktiskt välja själv. Min fasters yngsta son har ett pippinattlinne ”precis som mamma och Emil i Lönneberga”

  Gilla

  1. Ja det blir ju inte svårare än vad man gör det, barn får höra nog om vad som är rätt och fel i livet ändå ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s