Barnen ღ · Barnprylar ღ · mode

För att det är årets uteleksak

Idag hämtade vi ut det som jag tror kommer bli sommarens bästa leksak, iallfall för våra barn och av det lilla de lekt med den innan läggdags att döma så har jag rätt. Jag har hållt ögonen öppna efter denna på Jollyroom då det var helt slutsålt innan och nu vips så fanns det inne och med en passande rabatt dessutom. Vad jag pratar om? – ett kanalsystem från Aquaplay. Det finns i olika utföranden och prisklasser från ca 300kr (på rean) och uppåt, sedan kan man bygga ihop dem med varandra så vi får se hur vi gör. Mer bilder dyker upp i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s